4 bud kunne være:
1) Til torsk og grillede rejer: Vergel Blanc, skøn øko-hvid på gamle Sauvignon og Airén vinstokke. Potent mundfylde og lang eftersmag.
Pris: 85,-
2) Til flæskestegen: Pinoso Cepa 50, kraftig og dejlig gennemtrængende rød økovin de gårdens ældste Monastrell vinstokke
Pris: 90,-
3) Til Anden: Marquéz de Valparaiso fra Ribera del Duero, det er en roble med 4-5 mdr. på nye amerikanske og franske fade. Blød drikkeklar sag, der dog alligevel kan jage andenfedtet på flugt.
Pris: 125,-
4) Til kaviar og foie gras og en riiiigtig god nytårsaften: Marta Rosat, reserva 2019. En smuk tør Cava fra Ramon Canals, med 30 mdr. lagring, der vil pirre dine smagsløg og få dig til at ønske at du havde købt flere flasker.
Pris: 145,-
Kom forbi og smag.