prioratvinene omtales som kultvine – og med god grund:
meget intense rødvine primært på garnacha og samsó
lille bjergrigt område hvor hver enkelt vinstok giver et lille,
men intenst udbytte.
vingård
canals canals
![](http://laetiqueta.dk.linux100.curanetserver.dk/wp-content/uploads/2021/10/IMG_1929-2-739x1024.jpg)
ramon canals canals sentiments
den unge ramon fra mit cavahus laver denne skønne sag på garnacha og samsó
8 mdr. på fad, intens sag, der vil vække lykke
kun 7.500 flasker fremstillet
pris 149,-
vingård
celler aixalá alcait
![](http://laetiqueta.dk.linux100.curanetserver.dk/wp-content/uploads/2021/10/IMG_1930-2-794x1024.jpg)
celler aixalá alcait de stankis
den økologiske startvin fra producenten, men hvilken start!
9 mdr. på fad og et smukt blend af 80% garnacha og 20% samsó
14,5% alkoholstyrke.
der er kun lavet 4.000 flasker, så skynd dig forbi butikken
pris 149,-
![](http://laetiqueta.dk.linux100.curanetserver.dk/wp-content/uploads/2021/11/IMG_1931-2-1-788x1024.jpg)
celler aixalá alcait tanius
den ene af topvinene fra producenten, men hvilken top!
16 mdr. på nye fade og et smukt gennemtænkt blend af garnacha og samsó
det er intensitet i flaskeform
pris 195,-