om os

La Etiqueta er en vinbutik med en spansk forhistorie drevet af Michael Twide i samarbejde med Nana Andersen. Det hele startede med La Frutería – arte y Vino, i det pulserende Barcelona da de var bosiddende i Spanien. Sammen med deres to børn faldt de for Hornsherreds charme og rykkede ud på den vilde prærie.
Målet her, som i Barcelona, er at finde et passende samspil mellem det lokale og det internationale. Der er tætte forbindelser mellem den lille vinbutik og de mange spanske vingårde som repræsenteres. Udvalget består af et væld af spanske vine som alle er af høj kvalitet og nøje udvalgt af os til dig.
I marts 2021, flyttede La Etiqueta fra den meget hyggelige og meget lille butik, i nye større lokaler, hvor der blev plads til servering i vinbaren og kunsten kom endnu engang tilbage i de vinøse rammer, fortrinsvist i form af Nana Andersens NAnorm keramikværker.

Levering:
Vi leverer hver mandag i Roskilde/Holbek/Frederikssundområdet.Leveringen er gratis ved bestilling af min. 2 kasser vin. Ønsker du levering til resten af Sjælland kan det også ske efter aftale.

Firmagaver:
Vi er rigtig gode til firmagaver – ring og høre nærmere og få et godt tilbud.

Lej lokalet til et privat arrangement:
Fest, reception, fødselsdag, surpiseparty – ring og hør om mulighederne.